torsdag 26 september 2013

CX glädje!

Fick en ram av min bästaste polare Jonas och snickrade ihop min nya pendlare. Insåg i samma veva att denna cykel kan användas till CX.

Gjorde mina första stapplande försök i söndags på GCKs introcross och fick blodad tand.

Igår var det dags igen, med träning vid Slotsskogsvallen. Lasse, Tomas och Anton höll i en träning som var precis hur rolig som helst. I slutet av träning körde vi tävling (jag älskar tävlingar). Vi drog iväg och jag blev smärtsamt medveten om hur snabba och tekniska cyclocross snubbar det finns i staden. Efter en mjölksyra chock i början började jag hitta en rytm och kände att jag kunde börja gasa. Då trampar jag av kedjan..... (hemläxa!).

Längtar redan till nästa CX pass som blir på söndag, till dess skall jag nog ta av skärmarna och byta sadel.....

Gött att Fidde är i Stockholm på söndag och har ångest över att ha missat 2 timmars gränsen på Lidingöloppet. Igår var han bara elak och påstod att jag var sämst i världen på CX.

Patric

torsdag 19 september 2013

Trevligt!

Gick förbi Storan idag och såg att dom satt ihop en föreställning om Conti ck, man kan ju inte annat än att bli hedrad. Men samtidigt så blev man lite besviken på att dom inte har hört av sig för att höra vad vi har att säga om saken, man får väll hoppas att dom skickar oss ett gäng gratis biljetter. Jag hoppas bara inte Patric tar det för hår,t han har alltid drömt om fem minuter i ramp ljuset.

torsdag 12 september 2013

Vi byter sport

Ikväll var det tävlingsdags för Contigänget igen i löpning, stafett 4x2,5 km. Denna gång med rejäl förstärkning genom bröderna Gustafssons syster Anna, systern som fick hela den bra genpoolen hos syskonen Gustafsson och måste ha kunnat utklassa bröderna i det mesta uppväxten igenom, särskilt när någon form av slutledningsförmåga eller intelligens krävdes.

Av erfarenhet var det nog därför som Anna 30 sekunder innan start kom på att shit: Fidde har första sträckan - har han fattat att han ska hämta ut en stafettpinne? Ingen aning sa jag och älgade fram till starten för att kolla honom, först såg den ut att ligga i brallan men sen insåg jag att det var bara hans sjukt slitsade löpshorts som inte lämnade mycket åt fantasin. Stafettpinnen i plast hade han kommit ihåg också och startskottet gick och han öppnade såklart i gött vansinnestempo.
Nästa sträcka drog Patric på med sin vackra stil och lika vackra och korta shorts.
Patric lämnade över till Anna som krossade allt motstånd så för mig var det bara att runda hoppborgarna på avslutningsdistansen och hjula i mål till seger i mixedklassen.

På prisutdelningen skulle jag och Anna ta emot publikens jubel pga att Patric skulle putsa mina hålfotsinlägg och Fidde skulle - dansa? Vi lyckades tyvärr missa prisutdelningen på något sätt, trots att vi inte kan varit mer än 20 meter bort...det verkar finnas en viss Contistil i Syster Gustafsson också. Att jag ens skulle kunna hitta tillbaka till startområdet utan att ha en ledsagare var ju uteslutet från början.


Vi sprang för stans snabbaste el firma Mölnlycke el och antenn!


Enar





onsdag 11 september 2013

Onsdag

Kommer hem från ondags träningen och ser på facebook att vi i conti har blivit kränkta utan att ens närvara. Dom flesta hade nog blivit lite sårade, men som alla vet en kränkt conti cyklist är en glad conti cyklist. Men Sophie är hjärtligt välkommen på en träning så ska vi göra upp.

Det blev en mycket trevlig träning i kväll med många glada cyklister, men jag satt bara och längtade hem till min dator med fina bilder på goa gubbar. Nu ska jag inte vara den som inte ska dela med mig av godsakerna. Se och njut och det är helt i sin ordning om ni blir lite kära. Om ni vill komma i kontakt med någon av dom så hör av er så ska det ordnas.






tisdag 10 september 2013

Onsdag - vi kör på!

Så länge det bara går kör vi träningar på onsdagar. 17.45 - Ericsson - Mölndal!

Populära inslag såsom lagtempon, spurter, fartsträckor, tjöt och förnedringar kan dyka upp.

Kom och njut av den underbara mjölksyran!

torsdag 5 september 2013

Septemberbonk!

Tänk att det kan vara såna här kvällar i september.
Idag slöt följande cyklister upp: Fidde, Erik, Mikke J, Gabor, Niklas Y, Stefan, Beata, Ted, Lunkan, Gabriel och undertecknad.
Som vanligt bjöd Fidde oss på smärtsamma lagtempon och fartsräckor. Nytt för kvällen var sträckan där klungan inte fick köra i mer än 35 km/h för att alla skulle kunna attackera iväg och sedan ansluta utan att riskera att åka av. En mycket, mycket givande övning där alla attackerade hela tiden. Benen förvandlades till någon form av obestämd röra bäst liknas vid överkokt pasta.

Som vanligt var det fri fart upp förbi sågen mot Inseros och man slås varje gång över hur jävla starka några av oss är. Efter körningarna i backarna önskar man att gänget skall vara möra i benen, men då bombas det på igen och man blir sittandes på rulle och ber en stilla bön om att inte åka av.....

Med såna här kvällar hoppas jag att mörkret aldrig kommer eller att snön aldrig faller. Det goa med dom här träningarna är att alla kan ta ut sig till max. Några tar så hårda förningar att man inte tror det är sant, andra (läs Patric och lillErik) får mjölksyra bara av att åka med och göra sporadiska besök därfram i tåget!

Grymt hårt och bra kör alla ikväll, killar (och tjejen) som ni gör cykellivet värt att leva.

7 mil totalt som bjöd på både hög fart och många skratt.

Roligast ikväll var nog ändå när Beata på fullaste allvar tyckte det var en bra idé att lämna cykeln i diket vid punkan. Stefan (som vet vad cykeln är värd) såg dock till att få Beata på andra tankar.....

Hoppas, hoppas på fint väder även nästa onsdag!

Fiddemannen, bjud på lite bilder......

Patric

tisdag 3 september 2013

Onsdag - träning!

Vi kör som vanligt kl 17.45 imorgon från Ericsson.

Då säsongen börjar närma sig sitt slut kör vi lite mer "lekfull" träning, där garanterad blodsmak utlovas!

Kom!

måndag 2 september 2013

Säljes!

Efter blivit förnedrad av Erik så väljer jag att lägga ner cyklingen, och kommer att sälja min räser till förmån för en el cykel.


Pris idé 13 0000:- ring för mer info mvh Patric 0705 60 29 05


Helgen Conti helst vill glömma!

I lördags kördes det Triathlon på Tjörn och Contis juniorer ställde upp i hopp om medaljer. Erik hade under veckan boostat sitt självförtroende genom att gubbkränka. Fidde har väl aldrig haft realistiska mål och hans oreaslista mål grusades när han punkade redan vid starten på cyklingen. Eriks kropp visade sig lite för ung och vek då hans knä bad om lite vila (aj!) och Erik fick äta godis istället för att slåss med dom andra tjurarna!

Enar körde Bockstensturen och hade som mål att slå Tor Kruse. Tor var tvungen att vika ner sig då hans inte allt för unga kropp sviktade. Enar rullade i mål (med blodet forsande från hakan och en rejäl lårkaka då hans kysst styret) och kände sig som en vinnare när Tor möter honom med ett léende och säger:
- Visst du slog mig men du fick både tjej- och H50 stryk så nu mår jag bra igen!
SCHMACK så var Enar nerplockad på jorden igen och fick gräva djupt i fickorna för att hitta energi för att orka köra veteranlinjet på söndagen ihop med undertecknad.

Linjet på söndagen Enar H30 och jag i H40 började ganska hårt med ett första varv då alla verkade vilja stöta av den svagare delen av klungan. Andra varvet gick beklämmande långsamt och jag ställde mig upp för att skapa något strax före kantvindsrakan upp mot mål! Då small en eker på bakhjulet och det blev till att parkera i diket....
Enar fortsatte kriga men brände allt i de sista backarna utan att kunna skaka av sig den resterande klungan och korsade mållinjet som ett ärrat ras....

Vad gör vi nu?

Det får vi väl la se!
Patric